Tack för din anmälan!

Vi uppskattar ditt intresse för att bli familjehem hos B3 Care. Din vilja att göra en skillnad i barns och ungdomars liv är beundransvärd och en grundsten i vårt arbete för att skapa trygga och kärleksfulla hem.

Tack för din anmälan

Ansökan ni har inlämnat utgör ett betydande första steg i processen och kommer att genomgå en noggrann granskning av den information som tillhandahållits. Inom kort kommer en representant från vår organisation att kontakta er för att informera om de nästa stegen, samt för att ge möjlighet till att ställa frågor och erhålla ytterligare information.

Stöd och utbildning

Det är viktigt att veta att vi erbjuder stöd och utbildning till våra familjehem. Dessa är viktiga för att hjälpa er bli redo för ert uppdrag. Ni får tillgång till dessa resurser när ni godkänns som familjehem, och de är skapade för att passa de behov som de barn ni tar emot kan ha.

i ser fram emot att tillsammans med er utforska möjligheterna till att göra en positiv skillnad i ett barns liv. Tack för ert engagemang och er villighet att öppna ert hem.