Bli Familjehem

B3 Care samarbetar nära med socialtjänsten för att erbjuda anpassade familjehemsplaceringar. Vårt fokus är att skapa trygga och stabila miljöer för barn och ungdomar, med ett team av erfarna professionella.
Bli Familjehem

Bli Familjehem hos B3 Care

Att bli familjehem är ett av de mest givande och betydelsefulla uppdragen man kan åta sig. Hos B3 Care är vi dedikerade till att stödja våra familjehem på varje steg i denna viktiga resa. Vi söker efter engagerade och omtänksamma familjer som är villiga att öppna sina hem och hjärtan för barn och ungdomar som behöver en trygg och stabil miljö.

Vad Innebär Det Att Vara Familjehem?

Som familjehem spelar ni en avgörande roll i ett barns liv. Det handlar inte bara om att ge tak över huvudet, utan också om att erbjuda kärlek, stöd och en möjlighet till en ljusare framtid. Det är ett ansvarsfullt och utmanande uppdrag som kräver engagemang, tålamod och en stor portion empati.

Gör Skillnad Idag

Om du är intresserad av att bli ett familjehem och vill bidra till att göra en positiv förändring i ett barns liv, kontakta oss på B3 Care. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team och arbeta tillsammans för att skapa en ljusare framtid för barn och ungdomar som behöver vårt stöd.

Intresseanmälan familjehem


  Jag bekräftar att jag har läst och förstått B3 Cares policy för hantering av personuppgifter

  Ansök Om Att Bli Familjehem i Fem Steg

  B3 Care introducerar ett smidigt femstegsformulär för att bli familjehem. Varje steg är utformat för att samla viktig information om dig och din förmåga att erbjuda en trygg miljö för barn i behov.

  1. Introduktion – Vi börjar med grundläggande personuppgifter för att kunna kontakta dig.
  2. Livssituation – Beskriv din boendesituation och eventuell familjedynamik.
  3. Erfarenhet & Motivation – Berätta om din erfarenhet med barn och varför du vill bli familjehem.
  4. Förväntningar – Vad hoppas du uppnå genom att bli familjehem?
  5. Kontaktönskemål – Hur och när vi bäst kan nå dig för uppföljning.

  Efter Insänd Ansökan

  När ditt formulär är inskickat kommer vårt team att granska din ansökan. Vi tar kontakt för att diskutera nästa steg och svarar på eventuella frågor. Vårt mål är att säkerställa att du känner dig stödd och informerad genom hela processen.

  Vårt Stöd och Utbildning

  För att förbereda och stödja våra familjehem erbjuder B3 Care en grundlig utbildning och kontinuerlig handledning. Vi anpassar vår utbildning för att möta de specifika behoven hos varje familjehem och de barn de tar emot. Vårt team av erfarna konsulenter finns alltid tillgängliga för att ge råd, stöd och expertis.

  Processen att Bli Familjehem

  Att bli ett familjehem hos B3 Care börjar med en noggrann utvärderingsprocess. Vi ser till att varje potentiellt familjehem har rätt förutsättningar och resurser för att kunna erbjuda en trygg och kärleksfull miljö. Vi värdesätter mångfald och välkomnar familjer från alla bakgrunder och livserfarenheter.

  Utbildning