Arbeta hos oss

B3 Care samarbetar nära med socialtjänsten för att erbjuda anpassade familjehemsplaceringar. Vårt fokus är att skapa trygga och stabila miljöer för barn och ungdomar, med ett team av erfarna professionella.
Sovrum Familjehem

Arbeta hos oss

På B3 Care är vi engagerade i att arbeta nära tillsammans med socialtjänsten för att erbjuda skräddarsydda lösningar inom familjehemsplaceringar. Vårt engagemang ligger i att skapa trygga och stabila miljöer för barn och ungdomar, och vi gör detta genom ett team av dedikerade och erfarna professionella. Vi är ständigt på utkik efter nya talanger som kan bidra till vårt team och stärka vår förmåga att göra en positiv skillnad.

Bli en Del av Vårt Team

Att arbeta hos B3 Care innebär att du blir en del av en organisation som värdesätter kunskap, empati och engagemang. Vi söker efter individer som är passionerade om att göra skillnad i barns och ungdomars liv, och som vill bidra till deras välbefinnande och utveckling. Just nu letar vi specifikt efter nya konsulenter som kan förstärka vårt team med sin expertis och sitt engagemang. Om du känner att du har rätt kompetens och driv för att bli en del av vårt team, skicka din ansökan till oss via e-post. Vi ser fram emot att läsa om din erfarenhet och hur du kan bidra till vårt arbete på B3 Care.

Din Roll i Teamet

Som medarbetare hos B3 Care kommer du att spela en central roll i att stödja och utveckla våra familjehem. Detta innebär inte bara att ge praktiskt stöd, utan också att vara en källa till vägledning och inspiration. Ditt arbete kommer att ha en direkt inverkan på att skapa en ljusare framtid för de barn och ungdomar vi tjänar.

Kontakta Oss

Är du intresserad av att arbeta med oss och vill vara med och forma en positiv framtid för barn och ungdomar? Kontakta oss på B3 Care för mer information om hur du kan bli en del av vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans arbeta för att göra en verklig skillnad.

Vårt Engagemang för Utbildning och Utveckling

På B3 Care är vi stolta över att erbjuda omfattande utbildning och kontinuerlig professionell utveckling för våra medarbetare. Vi tror på att ständigt växa och lära, och vi ger vårt team de verktyg och resurser de behöver för att lyckas i sitt arbete och bidra till vår gemensamma vision.

arbeta-hos-oss