Bli Familjehem

B3 Care samarbetar nära med socialtjänsten för att erbjuda anpassade familjehemsplaceringar. Vårt fokus är att skapa trygga och stabila miljöer för barn och ungdomar, med ett team av erfarna professionella.
Bli Familjehem

Bli Familjehem hos B3 Care

Att bli familjehem är ett av de mest givande och betydelsefulla uppdragen man kan åta sig. Hos B3 Care är vi dedikerade till att stödja våra familjehem på varje steg i denna viktiga resa. Vi söker efter engagerade och omtänksamma familjer som är villiga att öppna sina hem och hjärtan för barn och ungdomar som behöver en trygg och stabil miljö.

Vad Innebär Det Att Vara Familjehem?

Som familjehem spelar ni en avgörande roll i ett barns liv. Det handlar inte bara om att ge tak över huvudet, utan också om att erbjuda kärlek, stöd och en möjlighet till en ljusare framtid. Det är ett ansvarsfullt och utmanande uppdrag som kräver engagemang, tålamod och en stor portion empati.

Gör Skillnad Idag

Om du är intresserad av att bli ett familjehem och vill bidra till att göra en positiv förändring i ett barns liv, kontakta oss på B3 Care. Vi ser fram emot att välkomna dig i vårt team och arbeta tillsammans för att skapa en ljusare framtid för barn och ungdomar som behöver vårt stöd.

Vårt Stöd och Utbildning

För att förbereda och stödja våra familjehem erbjuder B3 Care en grundlig utbildning och kontinuerlig handledning. Vi anpassar vår utbildning för att möta de specifika behoven hos varje familjehem och de barn de tar emot. Vårt team av erfarna konsulenter finns alltid tillgängliga för att ge råd, stöd och expertis.

Processen att Bli Familjehem

Att bli ett familjehem hos B3 Care börjar med en noggrann utvärderingsprocess. Vi ser till att varje potentiellt familjehem har rätt förutsättningar och resurser för att kunna erbjuda en trygg och kärleksfull miljö. Vi värdesätter mångfald och välkomnar familjer från alla bakgrunder och livserfarenheter.

Utbildning